High-Visibility werkkleding is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke bescherming als je in slecht verlichte omstandigheden werkt. De brede collectie van Snickers Workwear biedt een ruime keuze in functionaliteit en comfort voor iedereen die in het donker werkt.

Veiligheid zonder compromis

Jouw veiligheid nemen we zeer serieus zonder compromis. Dit zie je terug in onze werkkleding, onze high-vis jassen, T-shirts, polo’s en vesten hebben bijvoorbeeld reflecterende strepen die helemaal rondom en over de schoulders lopen zodat je zichtbaar bent vanuit elke hoek. Ook als je voorover buigt.

Direct zichtbaar zijn kan van levensbelang zijn in slechtverlichte en gevaarlijke werkomstandigheden.

Op de afbeelding is te zien hoe de zichtbaarheid verschilt tussen personen die donkere, licht of reflecterende kleding dragen in het het groot licht en dimlicht van een auto.

WERKKLEDING MET ZICHTBAAR COMFORT

Ook in high-vis kleding moet je comfortabel kunnen werken. Daarom zijn de ongevoerde jassen en werkbroeken gemaakt met comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. Een briljante mix die het draagcomfort verbetert en het risico op zweten vermindert.

DUURZAME MATERIALEN VOOR KLEURVASTE BESCHERMING

Met de high-vis kleding van Snickers Workwear ben je verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit en een langdurige bescherming. Dankzij een deel duurzaam polyester in de kleding behouden ze hun vorm en heldere high-vis kleur en weerstaan vocht, olie en vuil was na was.